Om oss

Lite kort och gott om oss.

Vår bakgrund: Vi besitter en omfattande erfarenhet inom experiment och testning i egen kosttillskott. Under årens lopp har vi noga utvärderat och testat ett brett utbud av produkter, både nationellt och internationellt. Efter en noggrann undersökningsperiod och hantering av hundratals beställningar insåg vi att tiden var mogen att etablera vår egen verksamhet och introducera våra enastående och prisvärda produkter på den svenska marknaden.

Om vår verksamhet: SupremeBotanical är en registrerad svensk verksamhet som är specialiserad på att tillhandahålla utrustning och ingredienser för egen kosmetikatillverkning. Vårt företag riktar sig till en målgrupp av kunder som delar vårt intresse för att skapa sin egen kosmetika.

Vårt mål: Vårt främsta mål är att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att leverera produkter som kombinerar överkomliga priser med en garanterad hög kvalitet.

Vår plats: Vår verksamhet är centralt belägen i Stockholms län. Inom vårt moderna lager och kontor ansvarar vi för flera nyckelfunktioner, inklusive hantering av inkommande varor, kvalitetssäkring, lagerhållning, förpackning samt forsknings- och utvecklingsarbete.