Leverans

Supremebotanical har valt Postnord som sin fraktpartner för leveranser inom Sverige.

Våra kunder har följande alternativ att välja mellan för leverans:

  1. Rekommenderat brev: Med detta alternativ skickas ditt paket till det närmaste utlämningsstället för smidig avhämtning.

  2. Varubrev 1:klass: Det här alternativet levererar paketet direkt till din brevlåda, med undantag för de fall då paketet inte ryms och måste lämnas utanför din dörr.

Leveranstiden för våra leveranser inom Sverige beräknas vanligtvis vara mellan 1-3 arbetsdagar. Det är dock viktigt att notera att vi inte kan garantera exakta leveranstider utöver vår egen anläggning. För beställningar som görs på vardagar före kl. 13:00, skickar vi paketet samma dag. Beställningar som görs på söndagar och helgdagar kommer att skickas följande arbetsdag.

Samtliga försändelser från vårt företags lager är försedda med spårningsnummer och kan hämtas på vardagar mellan klockan 15:00 och 17:00. Våra kunder får en leveransbekräftelse via e-post eller SMS, och för att följa sina paket enkelt och smidigt kan de ladda ner Postnord-appen.

Om det skulle uppstå några problem med leveransen, uppmanar vi våra kunder att omedelbart kontakta vår kundtjänst. Dessutom erbjuder vi en 14-dagars returpolicy för oöppnade och oanvända produkter, och vårt kundtjänstteam är redo att bistå med returhantering. Det är viktigt att notera att SupremeBotanical enbart erbjuder leveranser inom Sverige och inte hanterar internationell frakt.